Jobba på Vida

Framtidsbransch med oändliga möjligheter

Välkommen att starta din karriär hos Sveriges största sågverkskoncern. Vi har under många år varit ett av de mest framgångsrika företagen i branschen vilket skapar trygghet för våra anställda. Vidas vision är att växa, det gäller så klart bolaget, men vi vill även att våra medarbetare skall växa med oss. Vår kultur bottnar i våra värdeord: engagemang, enkelhet och drivkraft.  Det vill vi att du skall märka när du kommer till oss!

Gillar du en platt organisation där du får möjlighet att ta ansvar och påverka ditt eget arbete så tror vi att du kommer att trivas hos oss. Och hos oss är du inte ensam, du är alltid en viktig pusselbit av ett team.

Vida tar stort ansvar på flera plan, inte minst när det kommer till säkerhet. Vi har nollvision gällande olyckor och jobbar hårt för det. Våra medarbetare skall inte skada sig på jobbet. Även hållbarhet står högt på agendan och vi jobbar varje dag för att ta ett större miljöansvar.

Vi tar vår verksamhet på stort allvar, men vi ser alltid till att ha roligt på jobbet och trivseln står högt på vår agenda.

Stort behov av kompetens

På Vida finns många utvecklande och stimulerande tjänster inom flera olika yrkesgrupper. En del av oss har rötter i det skogliga, men många har en helt annan utbildning och bakgrund. Med rätt bakgrund och utbildning hittar du alltid intressanta jobb inom vår industri.

Vida är det lilla företaget i det stora

Vi kan inte längre säga att vi är ett småföretag men vi värnar starkt om den andan. Platt organisation och korta beslutsvägar är viktigt i en konkurrensutsatt bransch och har hjälpt oss att bli Sveriges största sågverkskoncern.

Vi vill göra saker snabbt och enkelt

Ju större vi blir desto viktigare är det att fortsätta vara enkla och flexibla. Med den takt vi vuxit är vi en ständigt lärande organisation. Vi har inte färdiga rutiner för allt och vi strävar hela tiden efter att göra alla små saker lite bättre. Det ställer naturligtvis krav på alla medarbetare. Man måste vara beredd att lära nytt och vara flexibel. För den som gillar utmaningar är det en stimulerande miljö.

Kontakta Vida

Det är enkelt att samarbeta med Vida. Vi hjälper dig att hitta rätt kontakt.

Möt några av våra medarbetare

Kontakta oss

Vill du prata framtidsmöjligheter inom modern svensk skogsindustri? Tveka inte att kontakta Vida.

Vida AB

Box 100 / Lyckegårdsvägen 3 342 21 Alvesta 0472-439 00

Skicka mejl Arrow icon