Vision och värdeord

Vision och värdeord

Våra värdeord definierar vår företagskultur, det vi tror på och tycker är viktigt.

Vision

Vidas vision är: Att växa!

Vi vill se både företaget och medarbetarna utvecklas och växa över tid.

Värdeord

Våra värdeord definierar vår företagskultur, det vi tror på och tycker är viktigt. Värdeorden fungerar som ledstjärnor i vardagen.

Engagemang

Vi på Vida är intresserade av verksamheten och vill att den skall gå på bra. Tillsammans strävar vi för att nå uppsatta mål. Vi tar eget ansvar för våra uppgifter men också för att bidra till utveckling och ständiga förbättringar. Vi hjälper varandra och delar med oss av information och kunskap. Inte minst skall vi ha kul på jobbet, och det skapar vi själva.

Enkelhet

På Vida har vi korta beslutsvägar och vi går snabbt från ord till handling. Vi är en platt organisation där det alltid är nära mellan oss som jobbar här. Kunder och leverantörer upplever att vi är nåbara och enkla att göra affärer med. Vi är lösningsorienterade och tydliga i vår kommunikation, såväl internt som externt.

Drivkraft

Vi på Vida vill vara bäst i vår bransch! Vi är nyfikna och vill hitta nya smarta vägar framåt. Vi vill ständigt utvecklas genom att utmana andra och bli utmanade.

  • Kontakta Vida

    Det är enkelt att samarbeta med Vida. Vi hjälper dig att hitta rätt kontakt.

    Kontakta oss

Vida och miljön

Vida och miljön

Ett hållbart skogsbruk är en viktig pusselbit för ett bättre klimat. På Vida tar vi ansvar för skogen, miljön och människorna där vi verkar.

Läs mer

Kontakta oss

Vill du prata framtidsmöjligheter inom modern svensk skogsindustri? Tveka inte att kontakta Vida.

Vida AB

Box 100 / Lyckegårdsvägen 3
342 21 Alvesta
0472-439 00