Emballage

Nordens största leverantör av träemballage för alla logistikbehov.

Vida är Nordens ledande tillverkare av träemballage med ett nätverk av anläggningar i Sverige. Vi erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter tillverkade av förnybar råvara från våra egna sågverk. Våra kunder finns inom de flesta branscher över hela världen.

Produktportföljen omfattar en mängd olika emballagetyper som bland annat lastpallar, andra lastbärare, pallkragar, lådor, specialemballage, kabeltrummor, odlingskragar, pallpool och one-way emballage.

Genom ett nätverk av produktionsanläggningar har vi alltid nära till kunden. På flera orter har vi etablerat logistiklösningar där vi miljövänligt kan tvätta plastemballage, utföra pallreperationer, lagerhållning, nedbrytning av emballage och distribuera emballage-pooler över hela världen, bland annat för automotive industrin.

Närheten till Vidakoncernens sågverk innebär en stabil och säker råvarutillgång som gör att vi är en långsiktig partner till våra kunder. Med Vida som leverantör av emballage- och logistiklösningar får ni en optimal kombination av funktion, kostnad och miljöhänsyn.

  • Kontakta Vida

    Det är enkelt att samarbeta med Vida. Vi hjälper dig att hitta rätt kontakt.

    Kontakta oss

Fördel Vida

En flexibel emballage- och logistikpartner.

Läs mer

Våra emballageprodukter

Vida erbjuder ett brett sortiment av hållbara träemballage för alla logistikbehov.

Läs mer

Logistiktjänster

Vi utformar rätt logistiklösning för era transportbehov.

Läs mer

Vida och miljön

Ett hållbart skogsbruk är en viktig pusselbit för ett bättre klimat. På Vida tar vi ansvar för skogen, miljön och människorna där vi verkar.

Läs mer

Kontakta oss

Så berättar vi mer om vårt breda sortiment av hållbara produkter.

Vida Packaging AB

Äspåsvägen 20, Box 119
335 03, Hestra
+46 370 33 99 00
Kontakta en säljare
Övriga kontakter