Väx med Vida

Väx med Vida

Traineeprogram för en hållbar karriär

Vår vision är ”Att växa” och med anledning av det är vi intresserade av att hitta unga talanger som vill utvecklas och ha en framtid hos oss. Vårt traineeprogram riktar sig till dig som vill växa i ett globalt företag med hållbarhet och expansion i fokus.

Målet är att du efter trainee-året går in i en anställning på något av våra bolag. Du börjar med en 10 månaders projektanställning då du under handledning kommer att driva olika utvecklingsprojekt parallellt med att du lär känna våra affärsområden.

Vi söker yngre personer i åldern 20–30 år med olika utbildnings- och erfarenhetsbakgrund. Det viktigaste är att du delar vår värdegrund som vilar på engagemang, enkelhet och drivkraft.

Vi är Vida

Vårt hjärta finns i den svenska skogen. Vi är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog och är stolta över att arbeta med trä som en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke som exporteras till hela världen. Men vi är också Sveriges största tillverkare av träemballage och dessutom tillverkar vi hus och energiprodukter.

Under ditt trainee-år kommer du periodvis att vara stationerad på någon av våra anläggningar i Alvesta, Borgstena, Hjältevad, Hestra, Hästveda, Nössemark, Tranemo, Urshult, Vislanda, Hok, Vimmerby, Österlövsta, Ryd, Orrefors, Mörlunda, Gransjö och Järna.

Ansök

Ansökan för nästa omgång öppnar upp 2022.

Trainee hos Vida

Trainee hos Vida

Följ våra trainees under sin resa hos Vida.

Läs mer