Väx med Vida

Väx med Vida

Traineeprogram för en hållbar karriär

Vår vision är ”Att växa” och med anledning av det är vi intresserade av att hitta unga talanger som vill utvecklas och ha en framtid hos oss. Vårt traineeprogram riktar sig till dig som vill växa i ett globalt företag med hållbarhet och expansion i fokus.

Målet är att du efter trainee-året går in i en nyckelroll på något av våra bolag. Du börjar med en 12 månaders projektanställning då du under handledning kommer att driva olika utvecklingsprojekt parallellt med att du lär känna våra affärsområden.

Vi söker yngre personer i åldern 20–30 år med olika utbildnings- och erfarenhetsbakgrund. Det viktigaste är att du delar vår värdegrund som vilar på engagemang, enkelhet och drivkraft.

Vi är Vida

Vårt hjärta finns i den svenska skogen. Vi är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog och är stolta över att arbeta med trä som en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke som exporteras till hela världen. Men vi är också Sveriges största tillverkare av träemballage och dessutom tillverkar vi hus och energiprodukter.

Under ditt trainee-år kommer du periodvis att vara stationerad på någon av våra anläggningar i Alvesta, Borgstena, Hjältevad, Hestra, Hästveda, Nössemark, Tranemo, Urshult, Vislanda, Hok, Vimmerby, Österlövsta, Ryd och Järna.

Ta chansen!

Skicka din ansökan till trainee@vida.se redan idag och berättar om varför just du skulle passa som trainee hos oss. Vill du veta mer går det bra att kontakta vår HR-chef Camilla Milton på 0472-439 26.

Nästa antagning sker hösten 2020.