Officiell leverantör

Officiell leverantör

Vida är officiell leverantör av ströprodukter till Gothenburg Horse Show, Falsterbo Horse Show och Grevlundagården.

Flera inom svensk rid- och travsport använder Vidas ströprodukter. Nedan förklarar några av dem varför de väljer ströprodukter från Vida.

Viktigt med högkvalitativt stallströ på Grevlunda

Grevlunda prioriterar kvalitativt stallströ "Får inte damma"

Att jobba långsiktigt med kvalitet är A och O på Grevlundagården, som ägs och drivs av Lisen Bratt Fredricson och hennes man Peder Fredricson. På gården utbildas och tävlar hästar på elitnivå och en dag är inte den andra lik – men vissa rutiner måste hållas för hästarnas skull.

Läs mer >>
Baryard om stallmiljön – en förutsättning för goda prestationer:

Baryard om stallmiljön – en förutsättning för goda prestationer: "Otroligt viktig!"

För att hästar och människor som rör sig i stallet ska må bra är stallmiljön av största vikt. Att hålla stallet städat, ljust och rent är förutsättningar för att hästarna ska kunna prestera och må väl.

Läs mer >>
Familjen Haid-Bondergaard har fokus på kvalité -

Familjen Haid-Bondergaard har fokus på kvalité - "Vi har sedan många år tillbaka använt oss av Vidas produkter"

2024-01-15

Charlotte syns på de internationell dressyrarenorna tillsammans med sin dotter Mary-Sofie, med pappa Rasmus som tränare. Ett familjeföretag med driv och fokus på kvalité.

Läs mer
Stallströ till Falsterbo Horse Show

Stallströ till Falsterbo Horse Show

"Vi har haft Vida stallströ så länge jag varit här på Falsterbo, och det fungerar alldeles suveränt! Alla pallarna står på plats när jag anländer. Det är alltid en säker leverans och aldrig något strul. Behöver vi extra leveranser så kommer det omedelbart!" - Ann-Sofie Petäjävaara, Uppstallningschef för Falsterbo Horse Show.

Läs mer
Stallströ till Gothenburg Horse Show

Stallströ till Gothenburg Horse Show "Viktigt med ett strö som möter våra krav"

Eftersom Gothenburg Horse Show är ett miljödiplomerat evenemang är det ännu viktigare att de hittar ett spån som möter kraven.

Läs mer >>
Ströpellets håller hovarna i fint skick

Ströpellets håller hovarna i fint skick

Friska, hårda hovar som klarar belastning och inte flisar sig. Det är en av fördelarna med ströpellets från Vida. Det säger den professionelle travtränaren och kusken Thomas Dalborg. Och han borde veta då han har hovslagarbakgrund och driver ett stall med ett tjugotal hästar.

Läs mer >>