Trävaror och byggnation

Vida är en komplett leverantör av sågade trävaror, konstruktionsvirke och färdiga byggelement.

Vida förädlar och levererar högklassiga trävaror till fem kontinenter. Produktionen består i huvudsak av konstruktionsvirke som förädlas vid våra nio moderna sågverk. Här sker också en stor grad av vidareförädling genom hyvling, exaktkapning, hållfasthetssortering, fingerskarvning och impregnering. Vidas sortimentet av sågade trävaror är inriktat på konstruktion, bygghandel, emballageindustri samt möbel- och träindustri.

Vida erbjuder även färdiga konstruktionslösningar av hög kvalitet. Vi är en stabil leverantör av takstolar, väggelement och färdiga moduler i trä. Vår nya anläggning är anpassad för produktion av kostnadseffektiva modulbyggda flerbostadshus. Råvaran kommer från våra egna sågverk och materialval och konstruktionslösningar är alltid gjorda med hänsyn till både kvalitet och miljö. Fördelarna med Vidas industriella byggprocess är att den är kostnadseffektiv, kvalitetssäker, snabb och hållbar.

  • Kontakta Vida

    Det är enkelt att samarbeta med Vida. Vi hjälper dig att hitta rätt kontakt.

    Kontakta oss

Sågade trävaror

Högklassiga trävaror för konstruktion, bygghandel och industri

Läs mer

Byggnation

Stabil leverantör av industribyggda takstolar, stomelement och bostadsmoduler.

Läs mer

Se våra filmer

Vida och miljön

Ett hållbart skogsbruk är en viktig pusselbit för ett bättre klimat. På Vida tar vi ansvar för skogen, miljön och människorna där vi verkar.

Läs mer

Kontakta oss

Vida är en komplett leverantör av sågade trävaror, konstruktionsvirke och färdiga byggelement.

Vida Wood Sales
Vida Building