Handla online

Här hittar du vårt utbud som du kan beställa online.

Handla utan mellanhänder direkt från våra fabriker och få levererat hela vägen till din adress.
Välj bland vårt utbud av kvalitetsprodukter för djurhållning, bioenergi och träemballage, tillverkat av förnybar svensk skogsråvara.

Klicka på någon av ingångarna nedan för att beställa stallströ, bränslepellets eller träemballage smidigt online.

Stallströ, ströpellets och lantbruksströ

Vidas naturliga produkter för djurhållning är efterfrågade bland hästägare och i lantbruksmiljöer. Endast förnybar svensk skogsråvara av god kvalitet används, främst från gran. Allt stallströ är dammrensat och helt fritt från kemiska tillsatser och impregnerat virke. Bra för djuren, bra för miljön.

Bränslepellets med högt energivärde

Vida är en av landets stora aktörer inom biobränsle. Vår bränslepellets är tillverkad av 100% kutterspån från prima svensk skogsråvara. Helt fri från tillsatser. Vida Pellets mycket skonsam mot din brännare. Du får ren värme med högt energivärde och minimalt med aska och sintring.

Vårt standardsortiment av träemballage

Få bästa pris på träemballage – direkt från fabrik. Här kan du som är företagare beställa från Sveriges ledande tillverkare av träemballage. Om det du söker inte finns i vårt standardsortiment av lastpallar, lock och pallkragar kontaktar du oss för offert. Vida har en lång tradition av kreativ produktutveckling. Pallkragen är en innovation som vi var med och utvecklade redan 1957.