Ny VD till Vida Alvesta

Ny VD till Vida Alvesta

Robert Klitsch är utsedd till ny VD för Vida Alvesta AB. Robert växer inom bolaget då han kommer från en tjänst som produktionschef på Vida Vislanda AB.

– Jag har haft sju fantastiska år i Vislanda och det känns jättebra att fortsätta resan inom koncernen. Nu ser jag verkligen fram emot att komma igång och påbörja mitt nya uppdrag på Vida Alvesta AB, som jag upplever är ett väldigt välmående företag. Det skapar ytterligare en drivkraft till att fortsätta utveckla och driva bolaget på den inslagna linjen.

Christian Drott som avgått som VD i Alvesta har också fortsatt inom Vida-koncernen. Han kommer att gå in i en roll som vice VD för affärssegmentet Timber.

– Efter 23 spännande och expansiva år som VD i Alvesta skall jag nu axla en mer övergripande roll för Vidas tolv sågverk. I Timber kommer frågorna att vara av en annan karaktär och det känns spännande. Det känns därför helt rätt att lämna över Alvesta i händerna på en ung entusiastisk kollega som Robert. Vi har ett härligt gäng i Alvesta och tillsammans med dem finns det mycket för Robert att utveckla.

 

För ytterligare frågor:
Robert Klitsch, VD Vida Alvesta AB, 073-815 08 11
Christian Drott, vice VD Timber, 070-639 30 55