En värld av möjligheter med Vida

En värld av möjligheter med Vida

Hos Vida ser vi vår verksamhet sträcka sig över gränser och kontinenter. Vi säljer trävaror till fler än 40 länder, har sju försäljningskontor världen över och lager i fyra olika länder. Vår globala räckvidd skapar en dynamisk och spännande arbetsmiljö som erbjuder unika möjligheter för våra medarbetare att växa och utvecklas.

Föräldravikarie i Australien: Marias äventyr

En av våra medarbetare, Maria Fransson, har nyligen upplevt Vidas internationella dimension på nära håll. Maria, som vanligtvis arbetar som försäljningsadministratör för Vida Wood i Alvesta, tillbringade tre månader på vårt kontor i Australien för att täcka upp för en föräldraledighet.

Hur har det varit att arbeta i Australien?

“Det är inte så många som arbetar på kontoret i Australien, så det är en väldigt lugn och tyst arbetsmiljö, till skillnad från det livliga huvudkontoret i Alvesta. Jag har haft ett bra samarbete med alla här och de är väldigt öppna och trevliga. Det är fantastiskt att få ett ansikte på de namnen man tidigare bara sett i mejl.

Jag ansvarar för Vidas affärer med Australien i vanliga fall, så det var givande att se ”andra sidan” av mitt arbete och få en djupare förståelse för deras behov. Denna möjlighet har verkligen gjort mig en erfarenhet rikare.”

Vad har du lärt dig om både Vida och dig själv genom denna erfarenhet?

“Jag har lärt mig att Vida är mycket bra på att anpassa sig till olika marknader runt om i världen. Och på ett personligt plan har jag insett att jag klarar mer än jag trodde.”

Varför arbeta på Vida?

Att arbeta på Vida innebär att vara en del av en internationell och expansiv verksamhet. Här får du chansen att växa både professionellt och personligt genom unika uppdrag och möjligheter. Vår globala närvaro ger dig en möjlighet att knyta kontakter över hela världen. Se våra lediga tjänster här!

Välkommen tillbaka till Sverige, Maria!