Vidas logistiksystem

Vidas logistiksystem

Nära den bästa råvarumarknaden. Nära världsmarknaden.

Vida har ett väl utvecklat försäljnings- och logistiksystem. För att kunna ge god och snabb service har vi distributionslager nära våra kunder. Det gör att vi kan leverera med stabilitet och precision.

Vi vill växa tillsammans med våra kunder och ser fördelarna med lokalt anpassade logistiklösningar som bidrar till att öka effektiviteten och lönsamheten för båda parter i samarbetet.

Strategiskt flöde

På Vida är det viktigt att se till helheten i logistikflödet. Vidas sågverk är alla strategiskt belägna ur logistisk synpunkt. På det sättet drar vi inte bara fördel av en otroligt fin råvara i södra Sverige. Lokaliseringen minimerar även landtransporterna från avverkningsplats till sågverk och från sågverk till moderna och strategiskt belägna utskeppningshamnar.

Transport från våra sågverk till våra svenska hamnar sker med eget tåg för att öka effektiviteten och minska belastningen på miljön.

Vida exporterar sågade trävaror till fem kontinenter. Kontakta oss så berättar mer om våra miljösmarta lokalt anpassade logistiklösningar.

Kontakta oss

Fråga oss om logistik. Vi berättar mer om våra lokalt anpassade logistiklösningar.

Vida Wood AB

Box 100 / Lyckegårdsvägen 3
342 21, Alvesta, Sweden
+46 472-439 00
Vida Wood

Karl-Johan Löwenadler

VD Vida Wood AB
0472-439 24
070-670 51 13
Stäng
Vida Wood Sales