Vida prisas som Karriärföretag 2023

Vida prisas som Karriärföretag 2023

Vida får utmärkelsen Karriärföretag 2023. I motiveringen lyfts bolagets fokus på expansion och hållbarhet och företagets starka företagskultur.

– Att få denna utnämning är otroligt roligt och inspirerande. För oss på Vida är medarbetarna vår viktigaste resurs och det är genom deras engagemang och drivkraft som vi hela tiden når nya mål. Vida växer och att säkerställa vår kompetensförsörjning är ett av våra viktigaste fokusområden, säger Camilla Milton, personalchef Vida.

Karriärföretagen listar varje år de främsta arbetsgivarna i Sverige. En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

-”Att växa” är Vidas vision och det avser inte bara bolaget utan även våra anställda. Vi vill ge alla medarbetare ett meningsfullt arbete där de känner att de kan växa antingen inom sitt eget bolag, via ett av våra andra bolag eller via kompetens, säger Camilla Milton.

Nedan följer motiveringen i sin helhet.

Vida är en imponerande arbetsgivare som tar hand om och tror på sina anställda. Här får man växa och karriärmöjligheterna är många. Detta bidrar både till att Vida attraherar nya unga talanger, inte minst med sitt traineeprogram Väx med Vida med ett fokus på expansion och hållbarhet. Dessutom ser vi en stark företagskultur där medarbetarna stannar länge. En mycket attraktiv arbetsgivare.

 

För ytterligare frågor:

Camilla Milton, personalchef Vida, 076-771 35 00

Joanna Kron, kommunikationschef Vida, 073-021 31 16