Vida prisas som Karriärföretag!

Vida prisas som Karriärföretag!

Vida blir för andra året i rad utsett till Karriärföretag. I motiveringen lyfts bolagets starka företagskultur upp samt medarbetarnas möjlighet till delaktighet.

– Att återigen bli utnämnd till Karriärföretag är väldigt hedersamt. Att juryn tar fasta på vår företagskultur samt vårt fokus på medarbetarna är roligt, det betyder att våra ansträngningar syns och gör skillnad. För oss på Vida är medarbetarna vår viktigaste resurs och det är genom deras engagemang och drivkraft som vi hela tiden når nya mål. Vida växer och att säkerställa vår kompetensförsörjning är ett av våra viktigaste fokusområden, säger Camilla Milton, personalchef Vida.

Karriärföretagen listar varje år de främsta arbetsgivarna i Sverige. En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

-”Att växa” är Vidas vision och det avser inte bara bolaget utan även våra anställda. Vi vill ge alla medarbetare ett meningsfullt arbete där de känner att de kan växa antingen inom sitt eget bolag, via ett av våra andra bolag eller via kompetens, säger Camilla Milton.

Nedan följer motiveringen i sin helhet.

Vida är en arbetsgivare som utmärker sig genom sitt fokus på medarbetarnas trivsel och utveckling. Företaget erbjuder en företagskultur där engagemang och gemenskap är centrala inslag. Som en del av Vida-teamet har du möjligheten att vara en del av spännande projekt och bidra till företagets framgång. Vida prioriterar att skapa en arbetsplats där mångfald och samarbete uppmuntras och där varje medarbetares unika kompetens och perspektiv är värdefulla.

För ytterligare frågor:
Camilla Milton, personalchef Vida, 076-771 35 00
Joanna Kron, kommunikationschef Vida, 073-021 31 16