Skogsskötsel & Rådgivning

Skogsskötsel och rådgivning VIDA Skog

Sälja skog & virke

Sälja skog och virke

Trävaror

Förädlade trävaror från VIDA

Takstolar

Takstolar, konstruktionsvirke till takstolar från VIDA

Hustillverkning

Hustillverkning byggelement Villa VIDA

Pallkragar, lastpallar, kabeltrummor

Träemballage, pallar, pallkragar, kabeltrummor VIDA

Pellets & strö

Beställ VIDA Stallströ, VIDA Lantbruksströ och VIDA Pellets

Biobränsle

Biobränsle, GROT VIDA Energi

Karriär

Lediga tjänster
 

Hjullastarförare och Mekaniker Nössemark

VIDA Nössemark är ett helt nytt sågverk, en välinvesterad anläggning med den senaste tekniken. Vår ambition är att bli branschens mest effektiva och attraktiva anläggning! 
- Läs mer
 

VIDA Urshult erbjuder Sommarjobb!

Vi söker i första hand operatörer till vårt hyvleri under perioden juni-augusti. Framför allt värdesätter vi ett stort engagemang och en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna. 
- Läs mer
 

VIDA Energi i Hok söker extra-personal

Vi kommer att bygga upp en mindre grupp av personer som vill hoppa in och jobba extra i produktionen vid sjukdom och ledigheter på vår anläggning i Hok. Vi söker dig som vill ha ett bra extra-jobb vid sidan av din egen verksamhet, dina studier eller din vardag som pensionär. 
- Läs mer
 

Underhållsmekaniker, Maskinförare och Postare Vislanda

VIDA Vislanda är vårt största sågverk, en välinvesterad anläggning med den senaste tekniken. Vår ambition är att bli branschens mest effektiva och attraktiva anläggning! Vi söker engagerade och lösningsorienterade personer som drivs av att jobba mot uppsatta mål och som är noga med slutresultatet. Framför allt värdesätter vi din vilja att bidra i gruppen och delta i det dagliga förbättringsarbetet. 
- Läs mer
 

Transportadministratör Hestra

Tillsammans med en kollega ansvarar du för all transportadministration kring avgående och inkommande gods. Du kommer att ha mycket externa och interna kontakter med transportörer, produktion och administration. Vi arbetar i affärssystemet Dynamics AX. 
- Läs mer
 

Truckförare Hok

På vår enhet i Hok tillverkar vi bränslepellets och stallströ. Som truckförare kommer du framför allt att jobba med utlastning och lager. 
- Läs mer
 

Försäljningsadministratör Hestra

Vi söker dig som vill bli det administrativa navet i vårt försäljningsteam i Hestra. Du kommer framför allt att arbeta med lageradministration, fakturering, orderhantering och leveransbevakning. 
- Läs mer
 

Underhållsmekaniker Ryd

VIDA Packaging i Ryd söker nu en underhållsmekaniker. Du kommer att arbeta med både förbyggande och akut underhåll. Vi söker en självgående och noggrann person med några års erfarenhet av liknande arbete. Tjänsten är förlagd till ständigt kvällsskift måndag-torsdag. 
- Läs mer
 

Underhållsmekaniker Tranemo

Till vår enhet i Tranemo söker vi en underhållsmekaniker. Med fokus på tillgänglighet bedriver vi ett ständigt förbättringsarbete på våra industrier. Du kommer att arbeta med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll inom alla avdelningar på sågverket. 
- Läs mer
 

Produktionsledare

Vi söker dig som vill driva och leda vår pallkrageavdelning på enheten i Hestra. Du ansvarar för personal, produktion och planering. På avdelningen finns ca 25 medarbetare som arbetar 3-skift. 
- Läs mer
 

Projektledare/säljare

Villa Vida i Växjö arbetar i en expansiv och framåt bransch med hållbarhet och kostnadsmedvetenhet i fokus. Ett vinnande koncept för framtida boende! 
- Läs mer