Vinn en resa med VIDA till Skottland


Som ett led i att fira att VIDA har anor från 1867 erbjuder vi skogsägare att delta i en tävling där vinsterna är resor till Skottland. Det blir en studieresa där vi tillsammans får uppleva det skotska höglandet, whiskyprovning, hustillverkning och mycket mer. Tävlingen pågår mellan den 15/4 och 30/6 och de skogsägare som tecknar avverkningsuppdrag med VIDA har möjlighet att vara med i tävlingen. I tävlingspotten ligger 23 resor så sannolikheten att vinna är stor.

I tävlingen finns 5 600 andelar och för varje 50m3 kontrakterat barrvirke som skogsägare säljer till oss utgår 1 andel. Ju fler andelar en skogsägare har, desto större möjlighet finns det att vinna. Programmet uppdateras löpande:

Dag 1: Onsdag 18 oktober

Flyg från Kastrup kl 13.40 med ankomst Edinburgh 14.30.
Svensktalande guide möter upp på flygplatsen och vi åker norröver mot Ardoe som ligger söder om Aberdeen. På vägen stannar vi för att äta lite lätt innan ankomst till Mercure Aberdeen Ardoe House Hotel & Spa. Här äter vi middag tillsammans och övernattar.

Dag 2: Torsdag 19 oktober

Frukost och sedan avfärd mot studiebesök i Aberdeen.

Denna natt bor vi på Best Western Inverness Palace & Spa inne i Inverness. Här kommer vi även att äta middag på kvällen.

Dag 3: Fredag 20 oktober

Avfärd söderut längs Loch Ness. Färden fortsätter genom vackra Glencoe och vi kommer göra ett skogsrelaterat studiebesök under eftermiddagen.

Dag 4: Lördag 21 oktober

Efter ett studiebesök blir det avfärd mot Edinburgh och resten av dagen och kvällen är för eget förfogande.

Vi bor på det centralt belägna Motel One Royal resterande två nätter.

Dag 5: Söndag 22 oktober

Under söndagen får ni möjlighet att fortsätta upptäcka Edinburgh. På kvällen blir det en gemensam middag samt whiskyprovning med den svenska whiskyexperten Jenny Karlsson.

Dag 6: Måndag 23 oktober

Utcheckning och efter det en presentation av en skogsmäklarfirma angående möjligheten att investera i skog i Skottland.
Gemensam färd till Edinburgh Airport. Avresa kl 15.00 med ankomst Kastrup 17.45.

I vinsten ingår flyg, incheckat bagage, buss med svensktalande guide under onsdag-lördag, 5 övernattningar, 5 frukostar, 4 middagar, 3 luncher, whiskyprovning samt transfer till flygplatsen. Vinsten inkluderar inte alkoholhaltiga drycker eller utflykter/inträden. Vinsten är inte personlig och kan överlåtas.

Köp till en resa

Alla som vinner en resa har möjlighet att köpa till en resa. Att köpa till en resa kostar 14 000 kr inkl moms och inkluderar allt som en vinnande resa gör.

Vill du veta mer om resan eller tävlingen. Kontakta då din inköpare alternativt informationschef Joanna Kron.


Sälja skog & virke

Sälja skog och virke

Skoglig rådgivning

Skogsskötsel och rådgivning VIDA Skog

Skogsskötsel

 Skoliga tjänster, skogsskötsel VIDA SKog

Hitta din inköpare

Din virkesinköpare på VIDA

Certifiering

Dubbelcertifiering med VIDA PEFC, FSC

Skogsbruksplan

Grön skogsbruksplan

VIDAs sågverk

VIDAs sju sågverk, gran, fur, konstruktionsvirke

VIDA Nytt

VIDA Nytt