Vida och Växjö DFF i samarbete


Vida AB har ett stort engagemang att stötta olika idrottsföreningar. Vida är ett företag som vill ta ansvar för platserna vi finns på, vi vill nå breda grupper i samhället med fokus på barn och ungdomar och vi vill verka för en levande landsbygd där man kan leva och bo på samma villkor som i övriga Sverige.

”Vi tar vår sponsring på allvar och försöker fördela vår sponsring på ett så klokt och rättvist sätt som möjligt. Med anledning av det kändes det därför helt rätt att i detta läge gå in och stötta Växjö DFF. Vi ser en klubb för tjejer som drivs på ett professionellt och långsiktigt sätt. Klubben är för alla och man har stort fokus på att inte bara satsa på eliten utan låta alla vara med. Att de även driver ett integrationsprojekt där de låter idrotten förena är något vi på VIDA ser mycket positivt på. Deras spelare Anna Anvegård vann skytteligan i Elitettan förra året och det hoppas vi är en bedrift som kan upprepas av henne eller någon av hennes lagkompisar. Vi vill önska laget och klubben all lycka med påbörjad och kommande säsonger.” säger Joanna Kron, informationschef VIDA AB.

” Vi på Växjö DFF är mycket glada och stolta över att VIDA AB som är ett mycket stort och aktat företag i hela Sverige och även internationellt vill bli vår samarbetspartner. För oss i Växjö DFF är det viktigt att attrahera och samarbeta med företag runt omkring Växjö och inte bara i staden. ” säger Frida Andersson, försäljningschef Växjö DFF.

” Att ett företag som VIDA AB ser vikten av att satsa på oss tjejer är fantastiskt kul och det ska bli hedrande att spela med deras logga på våra kläder i Elitettan ”, säger Anna Anvegård, spelare och skyttedrottning i Växjö DFF. ”