Underhållsmekaniker, Maskinförare och Postare Vislanda


VIDA Vislanda är vårt största sågverk, en välinvesterad anläggning med den senaste tekniken. Vår ambition är att bli branschens mest effektiva och attraktiva anläggning! Vi söker engagerade och lösningsorienterade personer som drivs av att jobba mot uppsatta mål och som är noga med slutresultatet. Framför allt värdesätter vi din vilja att bidra i gruppen och delta i det dagliga förbättringsarbetet.

Som mekaniker bör du ha ett tekniskt kunnande och erfarenhet av hydraulik, pneumatik och svetsarbeten Du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten innebär att man jobbar ständig natt söndag - torsdag.

Våra maskinförare bör ha en god förmåga att se och förstå logistiska flöden och trivas med att arbeta självständigt och metodiskt. Vi ser gärna att du har god IT-vana samt erfarenhet av hjullastare eller större truckar 12 – 15 ton. Vi arbetar 2-skift måndag-fredag.

Som postare ställer man maskinerna och kontrollerar skärande verktyg i anläggningen. Du bör ha en god kännedom om skärande verktyg och vara noggrann och metodisk. Tjänsten innebär att man jobbar ständig natt söndag - torsdag.

Ta chansen! Skicka din ansökan senast den 28 februari  till camilla.milton@vida.se. Frågor besvaras av Robert Klitsch som du når på 0472-364 12.

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.