Underhållschef till Vida Packaging i Hestra


Vi söker dig som vill ta det övergripande ansvaret för att utveckla och strukturera underhållet på vår emballageindustri i Hestra.

Ditt uppdrag blir att i nära samarbete med produktionen skapa ett effektivt förebyggande och avhjälpande underhåll som minimerar störningar och stopp i driften. Målet är att ständigt öka vår tillgänglighet och verkningsgrad genom ett kontinuerligt förbättringsarbete. Du har även kontakt med externa servicepartners.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning samt några års erfarenhet av en ledande position inom underhåll. Framför allt söker vi dig som vill driva ett förbättringsarbete mot uppsatta mål och utvecklas i en ledande befattning.

Ta chansen! Skicka din ansökan senast den 28 september till torbjorn.gustafsson@vida.se. Har du frågor kring tjänsten går det bra att ringa Platschef Torbjörn Gustafsson 0370-33 99 34.

 

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.