Transportadministratör Hestra


Tillsammans med en kollega ansvarar du för all transportadministration kring avgående och inkommande gods. Du kommer att ha mycket externa och interna kontakter med transportörer, produktion och administration. Vi arbetar i affärssystemet Dynamics AX.

Du har förmågan att på ett strukturerat och metodiskt sätt ha fokus på flera saker samtidigt. Sannolikt har du någon form av administrativ tjänst idag. Erfarenhet av truckkörning är meriterande då det kan förkomma i begränsad omfattning. Du arbetar dagtid 07:00 – 16:00.

Framför allt värdesätter vi en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna och ett engagemang kring att se möjligheter och ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda, är lyhörd och har god samarbetsförmåga.

Ta chansen! Maila din ansökan senast den 22 februari till torbjorn.gustafsson@vida.se. Frågor besvaras av Maria Carlberg på 0370-33 99 06 eller Torbjörn Gustafsson på 0370-33 99 34.

VIDA Packaging är en av Sveriges största tillverkare av träemballage. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.