Systemansvarig administratör inom bioenergi


Vi söker dig som vill vara navet i det administrativa flödet kring våra inköp och leveranser av biprodukter från skog och sågverk. Du ansvarar för fakturering, avräkningar och uppföljning men får också en viktig roll i implementering och uppdatering av nya system, arbetssätt och rutiner.

Du har några års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete eller en högre utbildning inom ekonomi, administration eller skog. Du är en kommunikativ och noggrann person som har förmåga att tänka i flöden och se samband. Framför allt uppskattar vi din vilja att ta ansvar och sätta dig in i nya sammanhang och system. Tjänstens placering är på Vida Energis kontor i Hestra.

Ta chansen! Skicka din ansökan senast den 25 januari till camilla.milton@vida.se. Frågor besvaras av Jennie Tholin, som du når på 0730-939963.

VIDA Energi är en av Sveriges största aktörer inom bioenergi. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs. Läs mer på www.vida.se.