Skiftledare/operatör till Vida Packaging Hestra


På VIDA Packaging i Hestra tillverkas pallkragar, kabeltrummor och specialemballage. Till avdelningarna pallkragar och kabeltrummor söker vi nu en person vill jobba 2-skift och kombinera en skiftledartjänst med en operatörstjänst.

Varannan vecka ansvararar man för produktionsledningen på kvällsskiftet måndag – torsdag (kl.14-00.10). Då leder man arbetet och ser till att vi når uppsatta mål, men kommer också delvis att ingå i produktionsteamet. Varannan vecka jobbar man förmiddagsskiftet (mån-fre) som operatör.

Du måste ha några års erfarenhet av en liknande roll och behärska svenska i tal och skrift. Vi jobbar i affärssystemet Dynamics AX och du är van att jobba i IT-baserade produktionssystem.

Framför allt värdesätter vi en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna och ett engagemang kring att se möjligheter och ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda, är lyhörd och har god samarbetsförmåga.

Låter det intressant?
Maila din ansökan senast den 1 november till torbjorn.gustafsson@vida.se. Vänta dock inte för vi går igenom ansökningarna löpande. Har du frågor kring tjänsterna går det bra att ringa Produktionsledare Christer Axelsson 0370-33 99 32 eller Platschef Torbjörn Gustafsson 0370-33 99 34.