Platschef till Österlövsta


Vi söker dig som vill driva och leda vår emballagetillverkning i Österlövsta, ca 55 km söder om Gävle.

Här tillverkar vi pallkragar, pallar och specialemballage och vi är ca 35 anställda. Som platschef får du en relativt bred roll med fokus på kunder, lönsamhet, leveranssäkerhet, inköp och ledarskap. Du rapporterar till VD och ingår i VIDA Packagings ledningsgrupp.

Vi tror att du som söker är en självständig och drivande ledare med erfarenhet från tillverkande industri, gärna träindustri. Du är van att arbeta med eget ekonomiskt ansvar. Framför allt har du en förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare och få människor att gemensamt arbeta mot uppsatta mål.

Låter det intressant? Skicka din ansökan senast den 24 augusti till camilla.milton@vida.se. Ev. frågor besvaras vd Claes Arvidsson som du når på 070-3305229.

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin och vår emballageindustri är ledande i Norden. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.