Mekaniker och Nattpostare till Hjältevad


VIDA Bruza producerar framför allt konstruktionsvirke till Danmark, Holland och USA. Med fokus på tillgänglighet bedriver vi ett ständigt förbättringsarbete på våra industrier. Vi söker nu två tjänster med inriktning på underhåll och verktygskötsel, och söker dig som har ett tekniskt kunnande och gärna några års erfarenhet av maskinunderhåll.

Nattpostare

Du kommer främst att arbeta med verktygsunderhåll, tillsyn, smörjning och underhåll av maskiner och såg-grupper. Tjänsten innebär att man jobbar ständig natt.

Mekaniker

Du kommer att arbeta med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll inom alla avdelningar på våra enheter i Hjältevad och Bellö. Vi ser gärna att du har ett tekniskt kunnande och några års erfarenhet inom hydraulik, pneumatik och svetsarbeten. Tjänsten innebär att man jobbar 2-skift.

 

Som person trivs du med ordning och reda, är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Framför allt värdesätter vi en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna och ett engagemang kring att se möjligheter och ständigt vilja förbättra.

Låter det intressant?
Skicka din ansökan senast den 17 december till thomas.hesselgren@vida.se. Frågor besvaras av underhållschef Thomas Hesselgren som du når på 070-612 74 92.

 

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.