Mekaniker Nössemark


VIDA Nössemark är ett helt nytt sågverk, en välinvesterad anläggning med den senaste tekniken. Vår ambition är att bli branschens mest effektiva och attraktiva anläggning!

Vi söker engagerade och lösningsorienterade personer som drivs av att jobba mot uppsatta mål och som är noga med slutresultatet. Framför allt värdesätter vi din vilja att bidra i gruppen och delta i det dagliga förbättringsarbetet. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Som mekaniker kommer du att få arbeta med den absolut senaste tekniken och att tillsammans med produktion driva ett ständigt förbättringsarbete är en central del av rollen. Du bör du ha ett tekniskt kunnande och erfarenhet av hydraulik, pneumatik och svetsarbeten.

Vill du också vara med på denna resa? Skicka din ansökan senast den 8 april till camilla.milton@vida.se. Frågor besvaras av Styrbjörn Johansson som du når på 0703-193 150.

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.