Materialberedare till Vida Building


Som materialberedare får du en nyckelroll mellan produktion, inköp och projektledning. Det blir din uppgift att planera det löpande arbetet med materialanskaffning till våra två tillverkningsenheter i Växjö.

Du har några års erfarenhet från branschen, god materialkännedom och blick för flöde och logistik. Vi förutsätter att du är en van systemanvändare och behärskar engelska.

Som person är du en engagerad, strukturerad och lösningsorienterad person som trivs med eget ansvar. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att hantera många olika uppgifter och frågeställningar samtidigt.

Vi erbjuder utvecklande roller i ett expansivt och framåtblickande företag som erbjuder hållbara och vinnande koncept för framtida boende. Marknaden för flerbostadshus med trästomme är på stark frammarsch!

Ta chansen! Skicka din ansökan och ange vilken tjänst du söker till camilla.milton@vida.se. Frågor besvaras av vd Johan Blixt som du når på 0702-153 710.

 

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.