Konstruktör


Till vårt sågverk i Borgstena söker vi nu en konstruktör.

Det blir din uppgift att konstruera takstolar utifrån de offertförfrågningar som kommer in från våra kunder. I stor utsträckning ansvarar du för hela offertunderlaget och blir även kundens kontaktperson när det gäller frågor. Våra konstruktörer arbetar nära såväl försäljning som produktion. Vi använder konstruktionsprogrammen Trusscon, Roofcon och Pamir.

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen från högskolan med inriktning bygg. Erfarenhet från liknande tjänster är meriterande men du kan också komma direkt från din utbildning. Kanske är detta ett första steg ut i arbetslivet? Framför allt värdesätter vi ditt engagemang, din noggrannhet och ditt sätt att möta andra människor.

Ta chansen! Skicka in din ansökan senast den 10 april till camilla.milton@vida.se. Har du frågor kring tjänsten går det bra att ringa avdelningschef Anders Boman på 033-233198.

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skog- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.