Konstruktör till Vida Building


Din roll blir att utifrån en arkitektritning skapa konstruktionsritningar till vår fabrik och till byggplatsen. Du kommer att arbeta med flera projekt parallellt i nära samarbete med projektledare, produktion, underentreprenörer och givetvis övriga konstruktörskollegor.

Vi söker en noggrann och kommunikativ person med några års erfarenhet som konstruktör för trähusprojektering. Goda kunskaper i AutoCad är ett krav och vi ser kunskap inom 3D ritverktyg som meriterande liksom god kännedom om konstruktionslösningar och statik för hus.

Vi erbjuder utvecklande roller i ett expansivt och framåtblickande företag som erbjuder hållbara och vinnande koncept för framtida boende. Marknaden för flerbostadshus med stomme i trä är på stark frammarsch!

Ta chansen!
Skicka din ansökan senast den 15 februari till camilla.milton@vida.se. Frågor besvaras av konstruktionschef Christian Ylvén som du når på 0470-702 879.

 

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.