Konstruktionschef VIDA Building


Som konstruktionschef kommer du att leda och samordna vårt konstruktörsteam som tar fram konstruktioner och produktionsritningar till samtliga hustyper.

Vill du vara med att driva utvecklingen av trähuskonstruktioner och utveckla nya effektiva lösningar för bättre byggande? Vår nuvarande konstruktionschef går vidare i en ny roll hos oss och vi söker därför hans efterträdare. 

Vi söker dig som har en högre byggteknisk utbildning och flera års erfarenhet av konstruktion/ritning av trähus.  Du har god kunskap om såväl lagar och regler som praktiskt genomförande när det gäller olika typer av husbyggnation. AutoCad behärskar du väl, kunskap i Revit är en bonus. Du bör även ha och förståelse om statik, brandkrav, ljud och installationers påverkan på utformning av huskonstruktionen.

Vi erbjuder dig en nyckelroll där du får vara med att utveckla nya kostnadseffektiva och säkra trähus för framtidens bostadsköpare!

Ta chansen! Skicka din ansökan snarast till camilla.milton@vida.se. Frågor besvaras av vd Johan Blixt som du når på 070 215 37 10.

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare. Vi heter numera VIDA Building för att bättre spegla att vi även bygger mycket radhus och flervåningshus på våra två enheter i Växjö.