Hyveloperatör till Tranemo


Vill du bli en del av vårt erfarna och engagerade arbetslag i hyvleriet? Vi erbjuder ett föräldravikariat på ca 1,5 år med goda chanser till fast anställning.

Du är en van IT-användare och det är en stor fördel om du har hyvelerfarenhet, men du kan också ha erfarenhet från annan industri. Vi arbetar 10-timmarsskift 4 dagar per vecka.

Vi söker engagerade och lösningsorienterade personer som drivs av att jobba mot uppsatta mål och som är noga med slutresultatet. Framför allt värdesätter vi din vilja att bidra i gruppen och delta i det dagliga förbättringsarbetet. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ta chansen!
Skicka din ansökan senast den 27 oktober till camilla.milton@vida.se. Frågor besvaras av vd Börje Arvidsson som du når på 0325-473 52.

 

VIDA är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.