Hyveloperatör, Sågoperatör och Truckförare/Mekaniker till Tranemo


Nu utökar vi produktionen i Tranemo med ambitionen att bli branschens mest effektiva och attraktiva anläggning.

Vill du bli en del av vårt erfarna och engagerade arbetslag? För operatörstjänsterna krävs en god IT-vana och gärna erfarenhet från liknande industri. På hyvleriet arbetar vi 10-timmarsskift 4 dagar per vecka eller ständig natt måndag-onsdag, medan våra sågoperatörer arbetar 2-skift. Vi söker även en truckförare med maskinvana till ständig natt som även kan bistå våra mekaniker.

Vi söker engagerade och lösningsorienterade personer som drivs av att jobba mot uppsatta mål och som är noga med slutresultatet. Framför allt värdesätter vi din vilja att bidra i gruppen och delta i det dagliga förbättringsarbetet. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vill du växa med oss?
Skicka din ansökan senast den 21 mars till camilla.milton@vida.se. Frågor besvaras av Vd Börje Arvidsson som du når på 0325-473 52.

 

VIDA Tranemo ingår i VIDA-koncernen som är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Efterfrågan på våra produkter är mycket god och därför förstärker vi nu med tjänster till produktionen.