Arbetsmiljötekniker


Vi söker dig som vill vara motorn i vårt arbetsmiljöarbete och vara med och skapa en säker och effektiv produktion på våra anläggningar i koncernen.

Du blir med din spetskompetens ett viktigt bollplank när det gäller att överföra lagtext och förordningar kring arbetsmiljö och brand till praktiskt hållbara lösningar ute i verksamheterna och vid nyivesteringar. Du ingår i vårt tekniska team som har en nyckelroll i vårt värdefulla förbättringsarbete. Tjänsten är placerad i Alvesta.

Vi tror att du jobbar med arbetsmiljö och säkerhet inom industrin idag, kanske som konsult, arbetsmiljöingenjör eller produktionstekniker. Framför allt är du en lösningsorienterad och praktisk person som brinner för frågorna och som vill bidra med din kunskap och ditt engagemang i vardagen.

Vi erbjuder dig att vara med och forma en helt ny roll i ett expansivt och framåtblickande företag där våra medarbetares hälsa och säkerhet står i fokus!

Ta chansen!
Skicka din ansökan senast den 21 februari till camilla.milton@vida.se. Frågor besvaras av vår tekniske chef Jonas Axelsson som du når på 0472-165 54.

 

VIDA, som omsätter 6,5 miljard och har 1100 anställda, är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.