Lediga tjänster


Hjullastarförare och Mekaniker Nössemark

VIDA Nössemark AB
Senast: 2018-03-08

VIDA Nössemark är ett helt nytt sågverk, en välinvesterad anläggning med den senaste tekniken. Vår ambition är att bli branschens mest effektiva och attraktiva anläggning!

- Läs mer

VIDA Urshult erbjuder Sommarjobb!

VIDA Urshult AB
Senast: 2018-03-31

Vi söker i första hand operatörer till vårt hyvleri under perioden juni-augusti. Framför allt värdesätter vi ett stort engagemang och en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna.

- Läs mer

VIDA Energi i Hok söker extra-personal

VIDA Energi AB
Senast: 2018-02-28

Vi kommer att bygga upp en mindre grupp av personer som vill hoppa in och jobba extra i produktionen vid sjukdom och ledigheter på vår anläggning i Hok. Vi söker dig som vill ha ett bra extra-jobb vid sidan av din egen verksamhet, dina studier eller din vardag som pensionär.

- Läs mer

Underhållsmekaniker, Maskinförare och Postare Vislanda

VIDA Vislanda AB
Senast: 2018-02-28

VIDA Vislanda är vårt största sågverk, en välinvesterad anläggning med den senaste tekniken. Vår ambition är att bli branschens mest effektiva och attraktiva anläggning! Vi söker engagerade och lösningsorienterade personer som drivs av att jobba mot uppsatta mål och som är noga med slutresultatet. Framför allt värdesätter vi din vilja att bidra i gruppen och delta i det dagliga förbättringsarbetet.

- Läs mer

Produktionsledare

VIDA AB
Senast: 2018-03-01

Vi söker dig som vill driva och leda vår pallkrageavdelning på enheten i Hestra. Du ansvarar för personal, produktion och planering. På avdelningen finns ca 25 medarbetare som arbetar 3-skift.

- Läs mer

Projektledare/säljare

Villa VIDA AB
Senast: 2018-02-28

Villa Vida i Växjö arbetar i en expansiv och framåt bransch med hållbarhet och kostnadsmedvetenhet i fokus. Ett vinnande koncept för framtida boende!

- Läs mer