Vi formar ditt hem


På VIDA Building bygger vi hus på småländskt vis. Effektivt med omtanke och känsla för service och kvalitet. Vi bryr oss om detaljer, om tidplaner, kommunikation och ekonomi. 

Våra konstruktörer är noggranna, på gränsen till petiga. Detta gör att vi hela tiden hittar nya tekniska lösningar för olika detaljkonstruktioner som gör ditt hus rustat för väder och vind, ger det lång hållbarhet och samtidigt gör det behagligt att bo i.

Vår verksamhet präglas av ordning och reda. Nära relationer till våra samarbetspartners gör att du kan känna dig trygg och säker på att du får just det drömhus du tänkt dig.

Vi är stomleverantören som har beprövade koncept för väggblock och mellanbjälklag.

Materialvalen är gjorda med hänsyn till både kvalitet och miljö. Råvaran är granträd som vuxit i närbelägna skogar och som förädlats på något av VIDAs egna sågverk. Virket synas noga av vana ögon innan det får bli en del av ett väggblock.

Väder och vind tar vi självklart hänsyn till i konstruktionen, liksom funktion, brand- och ljudkrav, hållbarhet och bekvämlighet. Material och detaljer vid tillverkningen anpassas alltid efter de förutsättningar som råder på just den plats huset ska stå.

På VIDA Building möter du människor med genuint hantverkskunnande som bygger med samma omsorg som om det vore deras egna drömhus.

Välkommen hit med dina byggplaner!

 


Byggbolag

undefined

Privatkund

undefined

SKL-avtalet

undefined

Volymelement/Moduler

undefined